Spring over navigation

Hospice Djursland søger sygeplejersker

Drømmer du om tid til omsorg for patienter og pårørende?

Drømmer du om tid til omsorg for patienter og pårørende? Er det tid til, at der skal ske noget nyt i dit arbejdsliv? Er det nu, du skal realisere din drøm om at arbejde på et hospice? Hvis det er tilfældet så læs endelig videre - nu har du nemlig muligheden. 

 

Hospice Djursland søger 2 faste sygeplejersker og 1 vikar  fra den 1. april 2023

 

Som sygeplejerske på Hospice Djursland har du tid til at se det enkelte menneske og planlægge plejen og behandlingen ud fra patientens ønsker og behov. Du har mulighed for at lære den enkelte patient og deres familie godt at kende, så I sammen kan beslutte, hvad der giver hverdagen værdi.

Hospice Djursland har plads til 15 patienter, og vi har til formål at yde en tværfaglig, palliativ specialistindsats på et højt fagligt niveau til mennesker med uhelbredelig sygdom og komplekse palliative problemstillinger. Også omsorg, støtte og vejledning til de pårørende, både under indlæggelsen og i efterforløbet er en del af vores tilbud.

 

Vi har et stort fokus på værdien af et velfungere tværfagligt samarbejde mellem sygeplejesker, læge, terapeuter og præst.  

 

Vi tilbyder

Et godt og meningsfuld job. En spændende arbejdsplads i et innovativt og udviklende miljø, hvor psykologisk tryghed, tværfagligt samarbejde, rummelighed, og nærvær er nogle af nøgleordene. Vi har fokus på og prioriterer højt et godt og sundt arbejdsmiljø, gode kollegaer, kollegial sparring og supervision.  

 

Som nyansat sygeplejerske hos os følges du af en mentor, der er en erfaren palliativ sygeplejerske. Dit forløb bliver skræddersyet til dig, og vi tager hensyn til din faglige baggrund, dine erfaringer og din viden inden for sygeplejefaget. Der er afsat god tid til, at du får en god introduktion til Hospice Djursland og din funktion som sygeplejerske. Vi ønsker på den måde at sikre, at du finder dig godt til rette hos os.

 

Ønskede kvalifikationer

Vi forventer, at du er veluddannet og fagligt dygtig
Du er lyttende og reflekterende samt kreativ og fleksibel i den daglige opgaveløsning
Du er tålmodig og har lyst til at arbejde med familiedynamikker
Vi lægger vægt på gode samarbejdsevner og evnen til at skabe gode samarbejdsrelationer
Styrke i kommunikation og dokumentation

 

Arbejdstid

Du skal forvente at arbejde i skiftende vagter, primært i dag- og aftenvagt, men også nogle nattevagter. Vi arbejder ca. hver 3. weekend, og der er 8 og 12 timers vagter i weekenderne. I ferieperioderne er der behov for fleksibilitet i forhold til planlægningen.

 

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.  

 

Ansøgning

Ansøgningen sendes elektronisk.

 

Ansøgningsfristen er torsdag den 2.2. 2023 kl. 12.00, og samtaler forventes at blive afholdt onsdag den 8.2. 2023 mellem kl. 9.00 og 13.00.

 

Henvendelse for yderligere oplysninger kan ske til afdelingsleder Helle Dalby på telefon 7841 3404.

 

Der gøres opmærksom på, at Hospice Djursland er en røgfri arbejdsplads.