Bygningsansvarlig

Hospices bygningsansvarlige varetager mange forskellige funktioner i huset. Han står blandt andet for al servicering og vedligehold af det trådløse netværk, som både patienter og pårørende kan blive koblet op på.

Hvis patienter medbringer private ejendele, så som billeder, stole m.m., er vores bygningsansvarlige også gerne behjælpelig med opsætning af disse.

Desuden står han for det daglige vedligehold af huset, så som opdatering af telefonsystem, forsyning af ilt, ventilation, airconditionanlæg osv.

Den bygningsansvarlige står også for at vedligeholde udendørsarealerne samt græsslåning og lidt havearbejde, som de frivillige også hjælper med til.

Han bliver dagligt mødt af nye opgaver, der kræver, at han er ferm på fingrene og har et godt talent for hurtige og holdbare løsninger i det store som i det små.

 

Niels Ole Birk

Bygningsansvarlig
Tlf: 7841 3412

Send email

Køkken & service

Køkkenleder & ernæringsassistenter

Varetager tilberedningen af al maden til patienter, pårørende og personale. De besøger efter daglig aftale den enkelte patient og tilpasser måltiderne efter patientens ønsker og behov.

Kosten er varieret, nærende og velsmagende og består hovedsagligt af økologiske råvarer.
Køkkenpersonalet inddrager og vejleder desuden de frivillige i funktioner omkring måltider, servering og afrydning mv.

Pia Kragh Mortensen
Leder køkken/service

Tlf: 7841 3410

undefined

Line Kofoed
Cater

Tlf: 7841 3411

Marianne Melander Skov
Ernæringsassistent

Tlf: 7841 3411

Gitte Bruhn
Kok

Tlf: 7841 3411

Servicepersonale

Varetager rengøringen af patientstuer samt badeværelser på stuen under hensyntagen til patientens aktuelle situation og tilstand. Desuden er de ansvarlige for rengøringen af opholdsstuer, gang- og fællesarealer, kontorfaciliteter, toiletter og personaleomklædningsrum.

I det hele taget er servicepersonalet medansvarlige for, at Hospice Djursland fremstår som en velholdt og indbydende institution.

undefined

Tanja Zalevska

Serviceassistent

Tlf: 7841 3413


Birgitte Stilling Blichfeldt
Serviceassistent

Tlf: 7841 3414

Camilla Knudsen
Serviceassistent

Tlf: 7841 3448