Mad og måltider
Måltiderne skal være en god oplevelse. Derfor er maden hjemmelavet af vores dygtige køkkenpersonale. Der benyttes økologiske råvarer og årstidens frugt og grønt.
Vi har modtaget det økologiske spisemærke i sølv af fødevarestyrelsen. Det betyder, at køkkenet kan dokumentere, at 60-90 % af køkkenets samlede vareindkøb er økologisk.
Læs mere om det økologiske sølvmærke nedenfor
Patienter bliver dagligt kontaktet for at tilgodese madønsker, og man kan vælge at spise i vores fælles køkken-alrum eller på stuen. Pårørende er også velkomne til at medbringe retter, som kan opvarmes i køkken-alrummet.
Køkkenet er begrænset til at kunne servicere højst tre gæster per patient, så vi opfordrer til at hente mad ude i byen, hvis flere pårørende er samlet til spisning.
Man skal selvfølgelig være velkommen til at nyde maden i køkken-alrummet.
Der ligger en mappe i køkken-alrummet med information om spisesteder i Rønde.
Af hensyn til køkkenets planlægning bedes pårørende tilmelde sig frokost og/eller aftensmad på listen i køkken-alrummet eller her på hjemmesiden senest kl. 10.00 den pågældende dag.
For weekend og helligdage dog senest fredag kl. 12.00.
Måltider bliver serveret på følgende tidspunkter:
Morgenmad | 08.00 - 09.30 |
Middagsmad | 12.00 – 13.00 |
Eftermiddagskaffe | 14.30 |
Aftensmad | 18.00 – 19.00 |
Aftenkaffe | 20.00 |
Pårørende og gæster skal betale for maden, se prisliste i køkken-alrummet eller spørg personalet.
Vær opmærksom på, at der kan betales kontant eller med Mobile Pay til 127130.
Tilmelding til måltider
Tilmelding skal sendes senest kl. 10.00 den pågældende dag i hverdagene.
- For weekend og helligdage dog senest fredag kl. 12.00.
FROKOST
Husk frokost til lørdag/søndag skal bestillies senest fredag kl. 12.00
AFTENSMAD
Husk aftensmad til lørdag/søndag skal bestillies senest fredag kl. 12.00
Smiley og Sølvmærke på Hospice Djursland
Fødevarestyrelsen har tildelt køkkenet på Hospice Djursland en Smiley for hygiejne i behandlingen af fødevarer, for rengøring og for dokumentation af egen løbende kontrol.
Læs de seneste kontrolrapporter
Kontrollen konstaterer også, at Hospice Djursland fortsat kan smykke sig med det økologiske spisemærke i sølv, som viser, at andelen af indkøbte økologiske føde- og drikkevarer på Hospice Djursland ligger på 60 - 90%.
Det statskontrollerede røde Ø-mærke har siden 2009 haft selskab af det økologiske spisemærke i guld, sølv og bronze – et statskontrolleret bevis på, at vi satser på økologi.