Spring over navigation

Header:

Hospice Djursland

2 spaltet uden overskrift:

2 spaltet med overskrift (3-column stacking):

Overskrift

Et ophold på Hospice Djursland skal bidrage til at gøre den sidste tid til en leveværdig tid.

Hospice Djursland er for mennesker med livstruende sygdom i den afsluttende del af livet. Mennesker der i den sidste tid har behov for den lindrende behandling og omsorg, som vores tværfaglige medarbejderstab kan tilbyde.

Den lindrende indsats tilpasses individuelt og tilrettelægges i nært samarbejde med den syge og eventuelle pårørende.

Divider (sammenlagte sider):

Hospice Djursland søger en sygeplejerske 32 timer/uge

Er du en erfaren sygeplejerske, og har du evt. erfaring med at arbejde med uhelbredeligt syge og deres pårørende, eller har du blot lyst til at tilegne dig erfaring med at arbejde i det palliative felt med fokus på tværfaglighed - så har du muligheden nu.

Hospice Djursland søger en sygeplejerske 32 timer/uge

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger.

Tilmelding til måltider

Tilmelding skal sendes senest kl. 10.00 den pågældende dag i hverdagene.
- For weekend og helligdage dog senest fredag kl. 12.00.

FROKOST

1 gæst