Spring over navigation

Ledige stillinger

Se stillingen her

Eller læs mere herunder

Drømmer du om tid til omsorg for patienter og pårørende?

Har du lyst til at arbejde i et tværfagligt team, hvor fokus er på lindring og livskvalitet for såvel patienten, som den pårørende på tros af svære livsvilkår og med døden i vente?

 

Så er du lige den sygeplejerske vi søger.

 

Netop nu er vi på Hospice Djursland midt i et generationsskifte, hvor nogle af vores erfarne sygeplejesker går på pension og nogle af de unge sygeplejesker får børn. Lykkelige begiveheder vi fejrer sammen, og som samtidig giver os mulighed for at tage imod nye kollegaer.

Pr. 1. september 2022 har vi derfor en fast stilling som sygeplejeske på 32 timer om ugen i skiftende vagter og med weekendvagt hver 3. uge. 

 

Kort om Hospice Djursland

Hospice Djursland har til formål at yde en tværfaglig, palliativ specialistindsats på et højt fagligt niveau til mennesker med uhelbredelig sygdom og komplekse palliative problemstillinger. Også omsorg, støtte og vejledning til de pårørende både under indlæggelsen og i efterforløbet, er en del af vores tilbud. På Hospice Djursland er der plads til 15 patienter og deres familie.

 

Vi har stort fokus på vores arbejdsmiljø både det fysiske og det psykiske.


Derudover har vi fokus på tværfagligt samarbejde, fordi vi sammen kan gøre mere end hver for sig. Vores tværfaglige gruppe består af læger, sygeplejersker, fysioterapeut, psykolog, musikterapeut, præst, frivilligkoordinator, sekretærer, køkkenpersonale og servicepersonale. 
Derudover har vi en aktiv gruppe af frivillige, som alle er med til at gøre en stor forskel for vores patienter og pårørende.

 

Kvalifikationer

  • Vi forventer, at du er veluddannet og fagligt dygtig
  • Du er lyttende og reflekterende samt kreativ og fleksibel i den daglige opgaveløsning
  • Du er tålmodig og har lyst til at arbejde med familiedynamikker
  • Vi lægger vægt på gode samarbejdsevner og evnen til at skabe gode samarbejdsrelationer
  • Styrke i kommunikation og dokumentation

Vi tilbyder
Ud over et meningsfyldt arbejde med tid til omsorg og en god arbejdsplads præget af innovation, udvikling og psykologisk tryghed, tilbyder vi et fastlagt introduktionsprogram for den første måned, hvor du bl.a. vil blive præsenteret for dine samarbejdspartnere og deres funktion ind i det tværfaglige samarbejde. 
Du vil blive tilknyttet et fast team og dette team vil være dine mentorer. De vil følge dig den første måned, sikre dig en god oplæring og medvirke til, at du hurtigt vil føle dig som en del af Hospice Djursland. Mentorordningen vil med tid – når du er klar til det - overgå til en mere kollegial sparring.

Vi tilbyder mulighed for faglig udvikling gennem intern undervisning, kursusaktiviteter, vejledning, ugentlige refleksioner, tværfaglige konferencer, samt fast supervision.

Vi har gode fysiske omgivelser og de nødvendige hjælpemidler, så du skåner din egen krop. Vi har tilbud om en sund og god madordning, og vi har en aktiv personaleforening, som arrangerer spændende fælles sociale aktiviteter.

 

Én af vores nyansatte sygeplejersker siger således om sit arbejde på Hospice Djursland:

 

"Jeg er efter 5 måneder i et vikariat blevet ansat i en fast stilling på Hospice Djursland, hvilket jeg er enormt glad for og stolt over. Hospice Djursland skaber med dets smukke omgivelser og dygtige kollegaer en arbejdsplads, hvor der er stor fokus på et sundt arbejdsmiljø og udvikling af sygeplejen. Jeg beundrer meget den respekt og rummelighed, som er indlejret i personalet og føler mig meget heldig af at være en del af den hverdag. Jeg er omringet af omsorgsfulde kollegaer, som har stort fokus på, at man som ny føler sig velkommen. Jeg går hjem hver dag glad og tilfreds over den sygepleje, jeg har ydet."

 

Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse efter gældende overenskomst. 

 

Ansøgning
Søg stillingen her [link]

 

Ansøgningsfristen er torsdag den 7. juli 2022 kl. 12.00, og samtaler forventes at blive afholdt onsdag den 13. juli 2022 mellem kl. 9.00 og 15.00.

 

Henvendelse for yderligere oplysninger kan ske til afdelingsleder Helle Dalby på telefon 7841 3404. 

 

Der gøres opmærksom på, at Hospice Djursland er en røgfri arbejdsplads.