Hospiceleder til Hospice Djursland og Strandbakkehuset Børne- og ungehospice

Ansøgningsfristen er udløbet

Den selvejende institution Hospice Djursland og Strandbakkehuset Børne- og ungehospice søger i forbindelse med generationsskifte ny hospiceleder 1. maj 2023.

Har du lyst til en spændende og udfordrende chefstilling i en veldrevet og visionær organisation, hvor vi arbejder ud fra hospicefilosofiens værdier. Vores mål er, at disse værdier er synlige i patientens og de pårørendes hverdag i mødet med de forskellige faggrupper, og den tværfaglige specialistindsats, der tilbydes på Hospice Djursland og på Strandbakkehuset.

 

Stillingen
Som hospiceleder får du, med reference til bestyrelsen, det overordnede ansvar for ledelse af de strategiske, organisatoriske, administrative og driftsmæssige niveauer og ikke mindst koordineringen af det tværfaglige arbejde med alle faggrupper, hvor patienten og familien er i centrum. Du har det ledelsesmæssige ansvar for at kerneopgaven udføres i samarbejde med afdelingslederne - med høj grad af faglighed, kvalitet og omsorg i henhold til hospicefilosofien og den palliative indsats.

 

Du skal endvidere medvirke til at tegne organisationen udadtil og styrke institutionens position som en professionel spiller for palliationsområdet i kontakten med myndigheder, organisationer, samarbejdspartnere og den brede offentlighed.

 

Nogle af dine nøgleområder er:

 • At være i tæt dialog med afdelingslederne om den daglige drift og udviklingen af det specialiserede palliative område
 • At være i tæt dialog med øvrige fagpersoner og frivillige i organisationen.
 • At rammesætte den udviklende praksis, hvor der kontinuerligt skabes mulighed for videreudvikling af de ansatte.
 • Overordnet drift, herunder økonomi og sparring med organisationens ledere.
 • At facilitere et godt samarbejde med de eksterne samarbejdspartnere - især regioner, sygehuse, praktiserende læger, palliative teams og kommuner.
 • At være i tæt dialog og samarbejde med bestyrelsen.
 • At være til rådighed og være synlig for både medarbejdere, patienter og pårørende.

Du er allerede en erfaren leder inden for det sundhedsprofessionelle område, og du brænder for at skabe sammenhæng i institutionens arbejde

 • Du har en sundhedsprofessionel uddannelse, gerne sygeplejefaglig og gerne med hospice erfaring og/eller erfaring med palliation.
 • Du har en god værktøjskasse; en relevant lederuddannelse og solide ledelsesmæssige evner og dokumenteret ledelseserfaring.
 • Du er visionær og udviklingsorienteret og har god erfaring med både udvikling og implementering af strategier. Dette er kombineret med, at du også er løsningsorienteret med fokus på hverdagen og sikker drift.
 • Du har politisk tæft og er vant til at navigere i og forstå politiske mekanismer og er en god netværker, der kan etablere og vedligeholde nyttige relationer.
 • Du arbejder helhedsorienteret og har forståelse for, at stabilitet skaber fundamentet for udvikling.
 • Du er en tydelig person, der kan sætte retning for organisationen og skabe følgeskab hele vejen rundt og du er således også en god kommunikator, der formidler med overbevisning.
 • Du har mod til at stå i komplekse problemstillinger, du kan handle selvstændigt sundhedsfagligt og du kan rumme at være i svære eksistentielle situationer med både medarbejdere, patienter og pårørende.
 • Du kan udstikke klare rammer og fælles værdier, der kan motivere til selvstændighed og initiativ hos alle ansatte.

 

Ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesvilkår følger de regionale overenskomster. Den endelige lønmæssige indplacering er afhængig af kvalifikationer.

 

Ansøgningsfristen er den 14. februar 2023 kl. 23.59. Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

 

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at besøge vores hjemmesider www.hospicedjursland.dk og www.strandbakkehuset.dk.

 

Er du interesseret i stillingen er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Jørgen Keinicke på tlf. 23 95 20 79 eller den afgående hospiceleder Dorit Simonsen på tlf. 78 41 34 03.

 

Der afholdes første samtaler med ansøgere den 8. marts og anden samtaler den 13. marts. Der er personlighedstest mellem første og anden samtalerunde.

 

Der gøres opmærksom på, at Hospice Djursland og Strandbakkehuset er en røgfri arbejdsplads.