Frivilligkoordinator på Hospice Djursland og Strandbakkehuset Børne- og Ungehospice

Har du lyst til at være med til at koordinere og videreudvikle den frivillige indsats på Hospice Djursland og Strandbakkehuset Børne- og Ungehospice, så er denne stilling lige noget for dig.

Er det nu, du skal realisere din drøm om at koordinere den frivillige indsats på et hospice til glæde for patienter og pårørende – for så er det nu du har muligheden.  Hospice Djursland og Strandbakkehuset Børne- og Ungehospice søger nemlig en frivilligkoordinator fra 1. november 2022 til 30 timer om ugen. 

 

Hospice Djursland og Strandbakkehuset har til formål at yde lindrende behandling på et højt fagligt niveau, omfattende pleje, omsorg, lindring af ubehagelige symptomer og sjælesorg for børn, unge og voksne mennesker med en livstruende og livsbegrænsende sygdom. Også omsorg, støtte og vejledning for de pårørende både under og efter forløbet er en del af vores tilbud.  

På billedes ses "blomster-gruppen" sammen med Hanne Utoft, blomsterdekoratør, som gav kursus i påskeoppyntning. 

Vores indsats på de to hospice bygger på tværfagligt samarbejde og engagement. Den frivillige indsats er en væsentlig del af den samlede lindrende indsats og en væsentlig del af hospicefilosofien. Vi forventer, at du som frivilligkoordinator forestår rekrutteringen af de frivillige og sammen med hospicelederen viderefører den solide og velfungerende organisation for det frivillige arbejde, som i dag er etableret på Hospice Djursland og som er under opbygning på Strandbakkehuset.

 

En af dine arbejdsopgaver er også at samarbejde med Støtteforeningen for Hospice Djursland og Strandbakkehuset bl.a. om arrangementer og andre tiltag, som kan medvirke til at sikre livskvalitet for patienter og pårørende.

 

Vi har i dag ca. 60 aktive frivillige, hvor koordinatoren fungerer som bindeleddet. Det er derfor vigtigt, at du har godt overblik, gode organisatoriske evner og gode samarbejdsevner.  

 

Som frivilligkoordinator vil du i høj grad være med til at få indflydelse på den fortsatte udvikling af frivilligkulturen, som er medvirkende til at visionerne for Hospice Djursland og Strandbakkehuset nås.

 

Vi tilbyder:

En spændende stilling i et innovativt og udviklende miljø, hvor respekt, tværfagligt samarbejde, faglighed, rummelighed, synlighed, kreativitet, omsorg og åbenhed er nogle af nøgleordene.  

 

Ønskede kvalifikationer:

Vi forventer, at du har en uddannelse, hvor mennesket er i fokus. Det kan være en social-/sundhedsfaglig, humanistisk, pædagogisk uddannelse eller måske noget helt fjerde. Det vil være ønskeligt, hvis du har erfaring med at arbejde med frivillige. Vi ønsker en person, som er kreativ og nytænkende, som er indlevende og opmærksom og besidder gode pædagogiske og naturligvis koordinerende evner. Du skal være villig til at modtage supervision på dit arbejde.

 

Ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.  

 

Ansøgning:

Ansøgning sendes elektronisk.

Ansøgningsfristen er fredag den 7.10.22 kl. 12.00 og ansættelsessamtaler finder sted onsdag den 12.10.22.  

 

Henvendelse for yderligere oplysninger kan ske til hospiceleder Dorit Simonsen på tlf. 78413403.

 

Der gøres opmærksom på, at arbejdspladsen er røgfri.