Hospice Djursland har til formål at yde lindrende behandling på et højt fagligt niveau, omfattende pleje, omsorg og lindring af symptomer hos syge voksne. Strandbakkehuset har samme formål, men her er patienterne under 18, og derfor indlagt sammen med mor, far og søskende. Hospicerne hører under samme selvejende institution, men er fysisk hver deres bygning/hus. Køkkenet befinder sig fysisk på Hospice Djursland, og bespiser patienter, pårørende, personalet og de besøgende.
Ernæringsmæssigt har vi naturligvis fokus på sund og nærende mad til alle – derfor spiser patienter og personale fx ikke det samme, da de ikke har samme ernæringsbehov. Vi har fokus på økologiske og lokale råvarer og samarbejder. Det vigtigste for os er at bidrage til at højne patientens livskvalitet.
Vi ønsker en person som:
Vi tilbyder:
Ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelse efter gældende overenskomst
Ansøgning:
Ansøgningen sendes elektronisk via knappen "Ansøg".
Ansøgningsfristen er fredag den 10. marts kl. 12.00, og ansættelsessamtaler forventes at
foregå torsdag den 16. marts.
Henvendelse for yderligere oplysninger kan ske til køkkenleder Pia Krag Mortensen på telefon
78 41 34 10.
Der gøres opmærksom på, at Hospice Djursland er en røgfri arbejdsplads.