Måltiderne skal være en god oplevelse. Derfor er maden hjemmelavet af vores dygtige køkkenpersonale. Der benyttes økologiske råvarer og årstidens frugt og grønt.

Vi har modtaget det økologiske spisemærke i sølv af fødevarestyrelsen. Det betyder, at køkkenet kan dokumentere, at 60-90 % af køkkenets samlede vareindkøb er økologisk.

Læs mere om det økologiske sølvmærke nedenfor

Patienter bliver dagligt kontaktet for at tilgodese madønsker, og man kan vælge at spise i vores fælles køkken-alrum eller på stuen. Pårørende er også velkomne til at medbringe retter, som kan opvarmes i køkken-alrummet.

Køkkenet er begrænset til at kunne servicere højst tre gæster per patient, så vi opfordrer til at hente mad ude i byen, hvis flere pårørende er samlet til spisning.

Man skal selvfølgelig være velkommen til at nyde maden i køkken-alrummet.

Der ligger en mappe i køkken-alrummet med information om spisesteder i Rønde.

Af hensyn til køkkenets planlægning bedes pårørende tilmelde sig frokost og/eller aftensmad på listen i køkken-alrummet eller her på hjemmesiden senest kl. 10.00 den pågældende dag.
For weekend og helligdage dog senest fredag kl. 12.00.

Måltider bliver serveret på følgende tidspunkter:

 

Morgenmad08.00 - 09.30
Middagsmad12.00 – 13.00
Eftermiddagskaffe  14.30
Aftensmad18.00 – 19.00
Aftenkaffe20.00

Pårørende og gæster skal betale for maden, se prisliste i køkken-alrummet eller spørg personalet.

Vær opmærksom på, at der kan betales kontant eller med Mobile Pay til 13414.

Tilmelding til måltider

Tilmelding skal sendes senest kl. 10.00 den pågældende dag i hverdagene.
- For weekend og helligdage dog senest fredag kl. 12.00.

FROKOST

Husk frokost til lørdag/søndag skal bestillies senest fredag kl. 12.00

1 gæst
2 gæster
3 gæster
Alle felter udfyldes
hCaptcha

AFTENSMAD

Husk aftensmad til lørdag/søndag skal bestillies senest fredag kl. 12.00

1 gæst
2 gæster
3 gæster
Alle felter udfyldes
hCaptcha

Smiley og Sølvmærke på Hospice Djursland

Fødevarestyrelsen har tildelt køkkenet på Hospice Djursland en Smiley for hygiejne i behandlingen af fødevarer, for rengøring og for dokumentation af egen løbende kontrol.

 

Læs de seneste kontrolrapporter

 

Kontrollen konstaterer også, at Hospice Djursland fortsat kan smykke sig med det økologiske spisemærke i sølv, som viser, at andelen af indkøbte økologiske føde- og drikkevarer på Hospice Djursland ligger på 60 - 90%.

Det statskontrollerede røde Ø-mærke har siden 2009 haft selskab af det økologiske spisemærke i guld, sølv og bronze – et statskontrolleret bevis på, at vi satser på økologi.

Læs mere om det økologiske spisemærke