Persondata og cookies på Hospicedjursland.dk

Persondatapolitik - GDPR (General Data Protection Regulation)

Hospicedjursland.dk indhenter persondata i forbindelse med bestilling af bøger og årsskrifter, tilmelding til arrangementer og tilmelding til vores nyhedsbrev.
Vi indsamler kun de data, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling / registrere din tilmelding / udsende nyhedsbreve.

Persondata, der indsamles:

Navn
Adresse
Telefonnummer
Email

Generelt  gemmer vi ikke persondata, med mindre vi har brug for dem og kun så længe, de er nødvendige for os.

Vi samarbejder med en række virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Hospice Djurslands website hostes af mono.net. Mono.nets persondatapolitik kan ses her: https://www.mono.net/fortrolighedspolitik

Vi bruger eksterne leverandører til visse funktioner på vores hjemmeside. Når du bruger disse funktioner, er det deres persondatapolitik, der gælder.

Facebooks Persondata politik kan læses her: https://da-dk.facebook.com/privacy/explanation

Hospice Djurslands online publikationer hostes af ISSUU.
ISSUU’s Privacy Policy kan læses her: https://issuu.com/legal/privacy

Hospice Djurslands nyhedsbrev hostes af MailChimp. MailChimp’s Privacy Policy kan læses her: https://mailchimp.com/legal/privacy/#contacts.
Som abonnent på Hospice Djurslands nyhedbrev kan du til enhver tid se og opdatere dine data eller afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på hhv “opdater” eller “Afmeld” nederst i nyhedsbrevet.

Som besøgende på vores hjemmeside har du ret til at få oplyst, hvilke persondata vi opbevarer. 
Hvis du mener, at informationerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. 
Du har ret til at få slettet dine persondata, hvis de ikke længere er nødvendige til det formål, som vi skulle bruge dem til. 
Desuden har du ret til at få udleveret de data, som vi opbevarer, i digital form.

Kontakt os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: hospice@hospicedjursland.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet på: dt@datatilsynet.dk

Hospicedjursland.dk lever op til reglerne i persondataloven og EU’s General Data Protection Regulation.

Dataansvarlig:
Hospice Djursland
Strandbakken 1
8410 Rønde
Tlf. 7841 3400 

hospice@hospicedjursland.dk

Cookies

Vores hjemmeside anvender en række cookies for optimal brugeroplevelse.

En cookie er en lille fil, som lægges på din computer eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser. Vores cookies indsamler ikke persondata og giver ikke adgang til din computer.

Vi bruger interne tekniske cookies, der sikrer at hjemmesiden fungerer korrekt.

Derudover bruger vi tredjeparts cookies fra Google Analytics og AddThis.

Vi benytter cookies fra Google Analytics til statistik.
Google Analytics sætter derudover cookies og skjulte sporingskoder for at indsamle ikke-personlige identificerende informationer omkring dine online aktiviteter, for derved at kunne tilbyde annonceringer, som er relevante for dig.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: 
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Vi bruger AddThis for at gøre det muligt for besøgende på hjemmesiden at dele vores side på sociale medier.
Addthis anvender cookies til  at udføre denne service og til statistik. 

I forbindelse med AddThis’ service sættes ligeledes markedførings cookies, der registrerer unikke ID og indsamler data om den besøgendes færden på hjemmesiden, med det formål at kunne vise brugeren målrettet annoncering.
Disse cookies sættes af: adnxs.com, mathtag.com, adsrvr.org, semasio.net, tapad.com

Du kan fravælge cookies fra AddThis her: 
http://www.addthis.com/privacy/opt-out

Afvisning af cookies generelt: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Men hvis du gør det, vil der være funktioner og services, der ikke virker, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Du kan læse mere om cookies og dine muligheder for at afvise dem her:
http://www.youronlinechoices.com/den