Få vores nyhedsbrev

Støtteforeningen Hospice Djursland står for produktion og distribution af vores Nyhedsbrev, der udsendes 3 gange om året.

Hvis du ønsker at modtage nyhedsbrevet (gratis) som link til en PDF-fil  i din email, skal du blot indtaste din mailadresse i feltet nedenfor.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet og din mailaddresse videregives naturligvis ikke.

I følge EU's Persondata forordning skal vi have din tilladelse til at sende vores nyhedsbreve til dig. Klik i feltet nedenfor, for at give tilladelse.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev" linket nederst i nyhedsbrevet, eller ved at skrive til os på hospice@hospice.dk. Læs mere om vores persondatapolitik her

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.