Varetager tilberedningen af al maden til patienter, pårørende og personale. De besøger efter daglig aftale den enkelte patient og tilpasser måltiderne efter patientens ønsker og behov. Kosten er varieret, nærende og velsmagende og består hovedsagligt af økologiske råvarer. Køkkenpersonalet inddrager og vejleder desuden de frivillige i funktioner omkring måltider, servering og afrydning mv.
Køkken & service
Køkkenleder & ernæringsassistenter

Pia Kragh Mortensen
Køkkenleder
Direkte Tlf: 7841 3410

Bente Kristensen
Ernæringsassistent
Direkte Tlf: 8741 3411

Marianne Melander Skov
Ernæringsassistent
Direkte Tlf: 7841 3411

Gitte Bruhn
Kok
Direkte Tlf: 7841 3411
Servicepersonale
Varetager rengøringen af patientstuer samt badeværelser på stuen under hensyntagen til patientens aktuelle situation og tilstand. Desuden er de ansvarlige for rengøringen af opholdsstuer, gang- og fællesarealer, kontorfaciliteter, toiletter og personaleomklædningsrum.
I det hele taget er servicepersonalet medansvarlige for, at Hospice Djursland fremstår som en velholdt og indbydende institution.

Hanne Jensen-Dolmer
Serviceassistent
Direkte Tlf: 7841 3413

Birgitte Blichfeldt
Serviceassistent
Direkte Tlf: 7841 3414