En messe for krop, lyd & landskab

Et bevægelses- og lydværk til Hospice Djursland

 

Tre dage i maj og juni kan man opleve Hospice Djurslands landskab akkompagneret af dans og lyd. Værket er skabt specielt til Hospice Djurslands omgivelser.

Værket kan opleves i landskabet uden for hospicestuernes terrasser og er en midlertidig installation af lyd og bevægelse i landskabet. Det er tænkt som en aktivering af landskabet - en messe af dans, lyd og landskab.

 

Der vil på alle stuer, samt på hospicets udendørs terrasser, være trådløse hovedtelefoner, som man kan tage på for også at opleve lydsiden af værket. Der vil også være et brev sammen med hovedtelefonerne, som vil introducere dig til værket. Du kan vælge at høre hele lydværket, eller du kan tage hovedtelefonerne af og på som du vil. Du kan også vælge at se på landskabet og dansen i stilhed. Du er velkommen til at se og høre med, i det omfang der føles bedst for dig.

 

En Messe for Krop, Lyd & Landskab inviterer dig til at lade dine sanser dvæle ved landskabets, dansernes og musikkens bevægelser. Det er en meditation over vinden, græsset, havet, og kroppenes bevægelser i dette landskab. Værket ønsker at være et sted hvor øjet kan finde hvile, et rum for meditativ refleksion.

 

En Messe for Krop, Lyd & Landskab er inspireret af Inger Christensens sonetkrans Sommerfugledalen. Koreografien og kompositionen er inspireret af digtsamlingens cykliske og gentagende form.
En Messe for Krop, Lyd & Landskab er et projekt, der gennem kunst søger en synergi mellem naturen og det medmenneskelige.

 

Værket er en gave til Hospice Djurslands indlagte, deres pårørende og Hospice Djurslands personale.

 

Værket er desuden offentligt tilgængeligt for et begrænset antal publikum. Det er gratis at opleve værket, men kræver tilmelding, da der er plads til et begrænset antal udefra. For tilmelding, skriv til kunstnerisk leder nayamolsen@gmail.com

 

Tidspunkt og dato for opførelser:
Lørdag 18. maj kl. 16
Fredag 31. maj kl. 16
Lørdag 15. juni kl. 16

 

Varighed: 1 time

 

Kunstnerisk hold, En Messe for Krop, Lyd & Landskab:
Koncept og koreografi: Naya Moll
Dans og koreografi: Karin Bergman, Marlene Bonnesen, Emilie Gregersen, Amalia Kasakove & Antoinette Helbing
Musikkomposition: Karis Zidore
Kostumer: Lise Marie Birch & Tytti Hongisto

 

Projektet er støttet af: Statens Kunstfond, Augustinus Fonden, William Demant Fonden, Velliv Foreningen, Ernst B. Sunds Fonden og Dansk Skuespillerforbunds Projektstøtteudvalg.