Hospice Djurslands Årsskrift 2012


Vores ønske er at give et mangfoldigt billede af de mange facetter, der har betydning for livet på Hospice Djursland og betydning for, at det opleves som et sted, hvor den livstruende syge kan opleve livet som leveværdigt den sidste tid. Og et sted hvor de pårørende kan opleve at få støtte til at tage afsked med et menneske, de elsker. – Et sted hvor de frivillige har lyst til at bidrage med deres tid og tilstedeværelse, og ikke mindst hvor medarbejderne trives og er stolte af at arbejde.

Det, som har betydning, er netop temaet, vi har valg for Årsskrift 2012. Det, som har betydning for patienterne, de pårørende, for børnene, som kommer på besøg, for arbejdsmiljøet, for de frivillige, for de efterlevende og for udviklingen i det palliative felt. 

Som det gennemgående grafiske udtryk har vi valgt det store, smukke egetræ, som lever sit stille liv på marken imellem hospice og Følle Bund. 

Træet har stor betydning for patienter og pårørende, hvoraf mange beskriver det som ”deres træ.” Det giver dem en oplevelse af, at der på trods af alt findes noget stabilt og livsfuldt. 

Alle bidrag i form af tekster og billeder er meget personlige, og lige netop dét gør Årsskriftet vedkommende og læseværdigt.

Rigtig god læselyst.


Læs Årsskrift 2012 nedenfor