Ledige stillinger

Vi søger en sygeplejerske til en fast stilling

32 timer/uge fra 1. oktober 2021

En af vores dygtige og erfarne sygeplejersker har valgt at gå på pension, og vi søger derfor en ny kollega. Så har du erfaring med at arbejde med uhelbredeligt syge og deres pårørende, eller har du blot lyst til at tilegne dig erfaring med at arbejde i det palliative felt med fokus på tværfaglighed - så har du muligheden nu.

Hospice Djursland har til formål at yde en tværfaglig, palliativ specialistindsats på et højt fagligt niveau til mennesker med uhelbredelig sygdom og komplekse palliative problemstillinger. Også omsorg, støtte og vejledning til de pårørende, både under indlæggelsen og i efterforløbet er en del af vores tilbud. Vi har stor fokus på det tværfaglige samarbejde.

Vi tilbyder
En spændende arbejdsplads i et innovativt og udviklende miljø, hvor psykologisk tryghed, respekt, tværfagligt samarbejde, faglighed, rummelighed, kreativitet, nærvær og åbenhed er nogle af nøgleordene. Vi tilbyder gode kollegaer, kollegial sparring, vejledning og supervision. 

Ønskede kvalifikationer
Vi forventer, at du er veluddannet og fagligt dygtig. Du er lyttende og reflekterende, og du er kreativ og fleksibel i den daglige opgaveløsning. Ikke mindst lægger vi vægt på, at du har gode samarbejdsevner, kan prioritere og er i stand til at skabe gode samarbejdsrelationer på tværs i organisationen. Og så skal du have styrke i kommunikation og dokumentation.

Arbejdstid
Du skal forvente at arbejde i skiftende vagter, primært i dag- og aftenvagt, men der vil også være nogle nattevagter. Vi arbejder ca. hver 3. weekend, og der er 8 og 12 timers vagter i weekenderne. I ferieperioderne er der behov for fleksibilitet i forhold til planlægningen.

Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Ansøgning                                                                                                             
Søg stillingen her

Ansøgningsfristen er onsdag den 9. juni. 2021 kl. 12.00, og samtaler forventes at blive afholdt fredag den 18. juni 2021 mellem kl. 9.00 og 14.00.

Henvendelse for yderligere oplysninger kan ske til souschef Helle Dalby på telefon 7841 3404.

Der gøres opmærksom på, at Hospice Djursland er en rødfri arbejdsplads.