Vi søger en receptionist/sekretær til en tidsbegrænset stilling

25 timer pr.uge
fra 1. februar 2019 eller snarest derefter og indtil 31. marts 2020

Vi søger en receptionist/sekretær, så er du serviceminded og har du lyst til at arbejde på en dynamisk arbejdsplads, så er denne stilling noget for dig. Du bliver frontperson i receptionsområdet sammen de andre sekretærer på Hospice Djursland.

Da en af sekretærerne i vores sekretariat skal deltage i etableringsfasen af børne- og ungehospice, søger vi en kompetent og erfaren receptionist/sekretær. Hospice Djursland har til formål at yde lindrende behandling på et højt fagligt niveau, omfattende pleje, omsorg, lindring af ubehagelige symptomer og sjælesorg for uhelbredeligt syge mennesker og deres familier.  

Indsatsen, der ydes her, er tværfaglig. Der forventes et tæt samarbejde på tværs af faggrupperne og med de frivillige. Hospice Djursland tilrettelægger den tværfaglige indsats i samarbejde med Enhed for lindrende behandling, Regionshospitalet Randers.

Vi tilbyder

Et spændende job i et innovativt og udviklende miljø, hvor respekt, tværfagligt samarbejde, faglighed, rummelighed, synlighed, kreativitet, omsorg og åbenhed er nogle af nøgleordene.

Ønskede kvalifikationer

  • Erfaring med IT på brugerniveau
  • Gode formulerings- og kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt
  • Evner og overblik til at kunne organisere og prioritere arbejdsopgaver
  • Visionær og målrettet i forhold til nye opgaver
  • Positiv og engageret tilgang til arbejdet

Vi ønsker en kollega, som er i stand til at tilrettelægge sit arbejde selvstændigt. Det forventes, at du er fleksibel og udviklingsorienteret, og at du ser muligheder i stedet for begrænsninger.

Som medarbejder i sekretariatet vil du få tæt kontakt til de patienter, pårørende og gæster, der kommer på hospice, så vi forventer, at du er serviceminded og indstillet på at give alle en personlig velkomst.


Ansættelsesvilkår
Tidsbegrænset ansættelse. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med HK.
Tiltrædelse 1. februar 2019 eller snarest derefter.               

Ansøgning
Søg stillingen ved at klikke her

Ansøgningsfristen er tirsdag den 15. januar, og samtaler forventes at blive afholdt mandag d. 21. januar.

Henvendelse for yderligere oplysninger kan ske til hospiceleder Dorit Simonsen eller administrativ koordinator Rikke Nichols på tlf. 7841 3400.

Der gøres opmærksom på, at Hospice Djursland er en røgfri arbejdsplads.