Ledige stillinger

Vi søger en musikterapeut


18,5 time pr. uge, fra den 1. maj 2019.
Så er du erfaren musikterapeut og har du evt. erfaring med at arbejde med uhelbredeligt syge og deres pårørende, så er denne stilling noget for dig.

Hospice Djursland har til formål at yde lindrende behandling på et højt fagligt niveau, omfattende pleje, omsorg, lindring af ubehagelige symptomer og sjælesorg for uhelbredeligt syge mennesker. Også omsorg, støtte og vejledning for de pårørende både under indlæggelse og i efterforløbet er en del af vores tilbud.  Der ydes en tværfaglig indsats. Der forventes et tæt samarbejde på tværs af faggrupperne og med de frivillige.

I 2020 åbner det nye Vestdanske Børne-ungehospice Strandbakkehuset i forbindelse med Hospice Djursland. Der vil i den forbindelse være behov for at opnormere stillingen til også at varetage funktionen som musikterapeut her.

Ønskede kvalifikationer

Vi forventer, at du som musikterapeut vil gøre brug af din musikalske aktivitet til at lette kommunikationen og de sociale relationer, der er mellem den uhelbredeligt syge og omgivelserne. At du gennem musikken er i stand til at medvirke til at lindre lidelsen og øge livskvaliteten for såvel den syge som den pårørende.

Vi forventer desuden, at du har en kandidatuddannelse i musikterapi. At du har erfaring inden for det musikterapeutiske område, og evt. erfaring med at arbejde med uhelbredeligt syge mennesker og deres pårørende. Vi forventer, at du er indlevende, opmærksom og i stand til at indgå i tæt tværfagligt samarbejde med henblik på at koordinere den palliative indsats. Det er ønskværdigt, at du kan spille klaver, idet vi er et meget musisk hus.


Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i et innovativt og udviklende miljø, hvor respekt, tværfagligt samarbejde, faglighed, rummelighed, synlighed, kreativitet, omsorg, nærvær og åbenhed er nogle af nøgleordene. Vi tilbyder gode kollegaer, god kollegial sparring og supervision.

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Ansøgning

Søg stillingen ved at klikke her

Ansøgningsfristen er onsdag den 13. marts kl. 12.00, og samtaler vil finde sted fredag den 22. marts om formiddagen

Henvendelse for yderligere oplysninger kan ske til hospiceleder Dorit Simonsen på telefon 7841 3403.

Der gøres opmærksom på, at Hospice Djursland er en røgfri arbejdsplads.