Mindesamvær

AFLYSNING af Mindesamvær den 1. september 2020

Grundet situationen omkring COVID-19 er vi desværre nødsaget til at aflyse Mindesamværet, der var planlagt til den 1.september 2020.

Vi ved, at muligheden for at mindes i fællesskab med andre, der har mistet en nær pårørende på Hospice Djursland, og muligheden for at gense huset og nogle af de kendte ansigter, er af stor betydning for mange efterlevende. Derfor er vi meget kede af at måtte aflyse arrangementet. 

Vi håber på at finde en måde at afholde arrangementet på fremover, som både overholder retningslinjerne i forbindelse med COVID-19, og som skaber en tryg og varm ramme for efterlevende, som har mistet en nær på Hospice Djursland.

Om Mindesamvær på Hospice Djursland

To gange om året inviterer vi efterlevende til Mindesamvær.

Aftenen starter med en stemningsfuld mindegudstjeneste i Bregnet Kirke (Rønde), hvor vi bl.a. tænder lys og nævner navnene på dem vi mindes (medmindre man selv eller ens pårørende forud har frabedt sig dette).

Herefter mødes man til kaffe/the på Hospice Djursland, hvor der er mulighed for at hilse på hinanden og gense huset.

Nærmeste pårørende får en invitation med hjem, når de forlader Hospice Djursland, og datoerne for mindesamvær bliver desuden slået op her på hjemmesiden.

En fin og stemningsfuld aften med hyggeligt samvær og gensyn med huset, medarbejdere og frivillige.