Ledige stillinger

Vi søger en sygeplejerske til et vikariat

30 timer/uge fra 1. marts 2018 - 31. august 2018

Vi tilbyder
En spændende arbejdsplads i et innovativt og udviklende miljø, hvor respekt, tværfagligt samarbejde, faglighed, rummelighed, kreativitet, nærvær og åbenhed er nogle af nøgleordene. Vi tilbyder gode kollegaer, god kollegial sparring, vejledning og supervision.

Ønskede kvalifikationer
Vi forventer, at du er veluddannet og fagligt dygtig. Du er lyttende og reflekterende, og du er kreativ og fleksibel i den daglige opgaveløsning. Ikke mindst lægger vi vægt på, at du er robust, har gode samarbejdsevner, kan prioritere og er i stand til at skabe gode samarbejdsrelationer på tværs i organisationen. Og så skal du have styrke i kommunikation og dokumentation.

Arbejdstid
Du skal forvente at arbejde i skiftende vagter, primært i dag- og aftenvagt, men der vil også være nogle nattevagter. Vi arbejder ca. hver 3. weekend, og der er 8 og 12 timers vagter i weekenderne. I sommerperioden er der behov for fleksibilitet i forhold til planlægningen.

Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Ansøgning:
Søg stillingen ved at klikke her

Ansøgningsfristen er mandag den 15. januar 2018 kl.12.00, og samtalen forventes at blive afholdt mandag den 22. januar 2018 om formiddagen.

Henvendelse for yderligere oplysninger kan ske til souschef Helle Dalby på telefon 7841 3404.

Der gøres opmærksom på, at Hospice Djursland er en røgfri arbejdsplads.