Mad og måltider

Måltiderne skal være en god oplevelse. Derfor er maden hjemmelavet af vores dygtige køkkenpersonale. Der benyttes økologiske råvarer og årstidens frugt og grønt.

Vi har modtaget det økologiske spisemærke i sølv af fødevarestyrelsen. Det betyder, at køkkenet kan dokumentere, at 60-90 % af køkkenets samlede vareindkøb er økologisk.
 

Patienter bliver dagligt kontaktet for at tilgodese madønsker, og man kan vælge at spise i vores fælles køkken-alrum eller på stuen. Pårørende er også velkomne til at medbringe retter, som kan opvarmes i køkken-alrummet.

Køkkenet er begrænset til at kunne servicere højst tre gæster per patient, så vi opfordrer til at hente mad ude i byen, hvis flere pårørende er samlet til spisning. Man skal selvfølgelig være velkommen til at nyde maden i køkken-alrummet. Der ligger en mappe i køkken-alrummet med information om spisesteder i Rønde.
 

Af hensyn til køkkenets planlægning bedes pårørende tilmelde sig frokost og/eller aftensmad på listen i køkken-alrummet eller her på hjemmesiden senest kl.10.00 den pågældende dag.
For weekend og helligdage dog senest fredag kl.12.00.

Tilmeld dig måltider her

Måltider bliver serveret på følgende tidspunkter:
 

Morgenmad kl. 08.00 - 09.30
Middagsmad kl. 12.00 – 13.00
Eftermiddagskaffe kl. 14.30
Aftensmad kl. 18.00 – 19.00
Aftenkaffe kl. 20.00

Pårørende og gæster skal betale for maden, se prisliste i køkken-alrummet eller spørg personalet.

Vær opmærksom på, at der kan betales kontant eller med Mobile Pay til telefonnummer 51 16 19 47.